Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Ragga med Porsche, tjejer!

Nyhetsbild

Få grejer imponerar på en man som en riktigt snygg bil. Ett missförstånd har lett till att män har tuffa bilar för att imponera på kvinnorna - egentligen är det tvärtom.
En man kan inte låta bli att böja sig ner för att kolla in vem som sitter bakom ratten i en glänsande sportbil. Det kan kvinnor. Många tjejer ser inte ens åt bilen. Jag har inte hittat någon vetenskaplig studie bakom mitt resonemang, men jag har haft oturen att få ta hand om en Porsche en vinter och det fanns egentligen inget som inte krånglade på den där bilen, men män i min omgivning blev som förstummade.

Humorbefriande var det gamla åk jag en gång i tiden fick låna...

Bild 2

Effekten var total.

- Jag är bara tillfällig ”barnvakt”, sa jag.

Men jag kunde säga vad som helst, inget förringade att jag körde Porsche.

En sådan tjej som har en Porsche. Respekt. Punkt. Helt obegripligt, men testa själv ska du få se. Det är som killar med hundvalpar, det ger effekt.

Nu har en biluthyrningsfirma gått ihop med Porsche om att hyra ut några av de mest eftertraktade modellerna. Oerhört trevligt, tycker jag. Kanske inte för varumärket Porsche, men för oss som gärna kör en Porsche en eftermiddag eller en helg är hyrporsche hundra gånger bättre för miljön, ekonomin och för att slippa besväret med en krävande bil som ändå Porsche är.

”Min” gula Porsche från 1980-talet hade ett skönt ljud, i övrigt var det som sagt inte mycket som stämde. Den var obekväm, luktade äckligt och led av krämpor i alla sina organ. En gång när jag skulle tanka hade gult slem vällt upp ur tanken och ut över motorn. Såg ut ungefär som fogskum. Förtvivlad rusade jag in på macken samtidigt som jag förberedde försvarstalet inför bilägaren, men mackkillen lugnade mig och sa:

- Så där gör porschar ofta…det är lugnt.

Då är det skönt att kunna lämna tillbaka bilen när den börjat fogskumma sig. Hyrd eller lånad.


Tack Hanna Brodda.

Mikael

porscheannonser.se


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006