Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Vingar för pengarna till Porsche 911 Turbo Coupé

Nyhetsbild

Porsche har utvecklat ett speciellt Aerokit för 911 Turbo Coupé. Det innehåller bland annat en mer accentuerad läpp till frontspoilern och en helt ny motorhuv med större fast monterad vinge.

Den karaktäristiska frontspoilern och den distinkta bakre vingen ger turbomodellens typiska silhuett en ännu sportigare framtoning. Porsches utvecklingscenter i Weissach lägger största vikt vid den aerodynamiska funktionen. Det viktigaste målet vid utvecklingen i vindtunneln var att förbättra köregenskaperna utan att förändra standardmodellens cv-värde, 0,31.

Det innebär att Aerokitets optimerade strömlinjeform är perfekt anpassad till den 480 hk starka Coupéns harmoniska utformning och den minskar lyftkrafterna på både fram- och bakaxel. Det ger ännu bättre stabilitet vid körning i hög fart.

Bild 2

De aerodynamiskt koordinerade främre och bakre delarna i kitet får endast monteras tillsammans. Aerokitets delar är lackerade i karossens färg, och när kunden beställer det är även dörrtrösklarna och de nedre delarna av karossen är lackerade i samma färg, till skillnad från på standardmodellen.

Aerokit till 911 Turbo Coupé kostar 60 700 kr inklusive moms om det beställs samtidigt som man beställer ny bil. Delarna kan även köpas för montering i efterhand för 51 248 kronor (exklusive lackering, montering). Aerokit till finns tillgängligt från och med nu.

Källa:Porsche


Mikael


porscheannonser.se


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006