Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Cayman GTR, 410hk!

Nyhetsbild

Många Porsche-entusiaster håller tummarna för att Porsche ska ta fram en Cayman RS, men sannolikt blir det inte så. Det finns ju andra möjligheter, som amerikanska Farnbacher Loles visar med sin Cayman GTR.
Företaget har lång erfarenhet av racing, och med den bakgrunden har man skapat en bil som bör tilltala de som vill använda sin Porsche såväl till vardags som vid bankörning.Olika effekt
Hjärtat i bilen är en Porsche-motor på 3,8 liter som ger 390 eller 410 hästar, beroende på om den tankas på standardbränsle eller racingdito. En Cayman S i standardskick har effekten 295 hästar.
Specialgjorda grenrör, öppet avgassystem och kalluftsintag hör till trimåtgärderna, man har också lagt till en extra kylare och extrastark koppling. Chassit är uppgraderat med ställbar fjädring och tuffare krängningshämmare.

Bild 2

Fyrpunktsbälten
Utifrån känns GTR lätt igen på sin Cup-inspirerade front och stora 19-tumsfälgar. Spoilern är betydligt större än på standardbilen, men den går fortfarande att justera i höjd.
I kupén sitter man säkert i svarta skinnklädda sportstolar, förankrad med fyrpunktsbälten.
Vill du köpa en komplett bil måste du, som det ser ut idag, importera den från USA. Priset där är 118.500 dollar, enbart ombyggnad kostar 56.450 dollar.

Källa: Porsche


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006