Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Allt för Porsche

Nyhetsbild

Presentation av K3-Autocenter:

Verkstaden - Operationssalen
Det kanske låter konstigt att jämföra bilar med människor men när det kommer till avancerade ingrepp krävs ofta kirurgiprecision, vad det än gäller. I operationssalen är ordning och reda ett måste. Att det dessutom är rent och snyggt är kanske inget krav men ganska trevligt tycker vi. Kunskap, erfarenhet och tålamod finns det gott om på K3. Kom gärna hit på ett besök !

Plåtverkstaden - Krash bom bang
Sedan drygt ett år tillbaka ingår även plåtarbeten i K3:s repertoar. Vi hjälper dig med alla plåtarbeten, inte bara sådant som blir resultatet av ”krasch-bom-bang” utan självklart även modifieringar och ombyggnationer.

Chassiverkstaden - Sluta vingla
Vi besitter all nödvändig utrustning och kunskap för att mäta upp och väga in din Porsche. Vi justerar corner weight, det vill säga vikten på diagonala hjul och ställer in hjulvinklar. Rätt inställd bromsar din Porsche bättre och uppträder självklart också bättre på både bana och väg.
Det är lätt att hitta till Vendelsövägen 55 i Haninge. Följ Nynäshamnsvägen till avfart Haninge. Sväng vänster efter avfarten, passera under Nynäshamnsvägen och tag första avfart till höger och sedan höger igen så är du nästan på gården.
Bussförbindelse
Från exempelvis Slussen till Brandbergens industriområde.
Busshållplatsen finns markerad på kartan.


• Vid Gullmarsplan tar du buss 809 mot Svartbäcken.
• Stig av vid Brandbergens industriområde intill Statoil.
• Följ skyltning.

Bild 2

Om du kommer från ett helt annat håll kan det vara bra att besöka www.sl.se. Där kan du söka på antingen Brandbergens industriområde eller alternativt Söderbytorp.
Välkommen!

K3 Autocenter AB • Vendelsövägen 55 • 136 44 Handen
info@k3-autocenter.se • Tel: 08-745 08 00 • Fax: 08-745 08 05
Öppettider: måndag–fredag: 07-18 Lunch 12-13


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006