Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Porsche på Stockholms Bilsalong

Nyhetsbild


Sveriges största motormässa slår återigen upp portarna och Porsche finns naturligtvis på plats. Porsches modellprogram har vuxit väsentligt de senaste åren och i montern ges möjligheten att uppleva det nya breda modellprogrammet. Naturligtvis finns den helt nya modellen Porsche Cayman S på plats. Dessutom bjuder Porsche på inte mindre än tre kraftfulla Sverigepremiärer. Nya 911 Turbo med VTG-teknik och 480 hk kommer att finnas på mässan tillsammans med Cayenne Turbo S och nya 911 GT3 Cup – tävlingsvarianten av den nya standardvagnen 911 GT3. Missa inte chansen att uppleva dessa tre ”mästerverk” samt Porsches övriga exklusiva modellprogram.

När:
1 – 9 april
Vardagar 10.00 – 21.00
Lördagar och söndagar 09.00 – 18.00

Var:
Stockholmsmässan i Älvsjö, monter A09:04

Nedanstående information hämtat från PSE:s hemsida:

Bild 2

Exempel på bilar i montern

911 Turbo
Teknik och råstyrka i perfekt balans. Nya 911 Turbo lämnar inte bara sin egen föregångare utan dessutom så gott som alla sina konkurrenter på bakom sig.

911 GT3 Cup
En gatbil för racerbanan. Här i sitt tävlingsutförande med den helt nyutvecklade sekventiella växellådan.

Cayenne Turbo S
En extrem bil i alla avseenden. Makalösa prestanda och köregenskaper på såväl väg som i terräng. Dessutom är det den näst starkaste serietillverkade Porschen någonsin.

Cayman S
En helt ny Porsche. Denna tvåsitsiga sportcoupé fick ett varmt mottagande i motorpressen när den lanserades i slutet av november 2005. En unik form med klara Porscheattribut kombinerat med en ny motor och riktigt roliga köregenskaper gör Cayman S till en framtida klassiker.

911 Carrera 4S Cabriolet
Denna redan i grunden mycket speciella bil har kompletterats med en uppsjö personliga attribut från Porsches Exclusiveavdelning. Däribland märks den lyxiga läderinredningen, de adaptiva sportstolarna med lackerad baksida och den 3-ekrade multifunktionsratten. Listan med extrautrustning är riktigt lång men vi tänker inte avslöja mer här. Resten får du uppleva på plats.

911 Carrera S
Porsche 911 har funnits på marknaden i över 40 år och att benämna den ”legendarisk” känns nästan som en underdrift. På Stockholms Bilsalong ställer vi ut en extrautrustad 911 med en ännu mer sportig look.

Boxtster S
Roadstern som funnits i Porsches modellprogram sedan 1996 har med tiden blivit allt mer uppskattad och innehar idag välförtjänt kultstatus. Den Boxster S vi tagit med oss till montern är riktigt unik, måste ses för att tala bilspråk.


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006