Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Porsche Carrera cup 2006

Nyhetsbild


Porsche Carrera Cup Scandinavia har haft upptaktsmöte inför 2006, då 52 personer nyligen samlades till ett informationsmöte på Porsche Center Stockholm.

- Det var fantastiskt roligt att det kom så många och det andades en optimism som vi nu måste förvalta, säger ”Flash”.
Jan ”Flash” Nilsson har med sitt företag Flash Engineering tagit över kontraktet för driften av Porsche Carrera Cup Scandinavia. Ett tre års avtal ligger som bas med början i år.
- Det här är en utmaning för mig och något som ska bli riktigt roligt. Jag är säker på att vi tillsammans kan göra det här riktigt bra, sa han på informationsmötet som hölls på Porsche Center Stockholm under tisdagen.
Det var det första officiella mötet med intressenter sedan avtalet blev klart. Redan kunde man presentera delar av organisationen, planer för reservdelshantering och motorrenoveringar. Dock handlade mötet främst om att ventilera idéer med de drygt 52 personerna som fanns närvarande.

Bild 2


-Syftet med mötet var att ge alla som är intresserade av Porsche Carrera Cup, förare, team och övriga intressenter en inblick i vem jag är, hur Flash Engineering jobbar, visioner och arbetssätt. Jag är mycket nöjd med uppslutningen och att det andades en stark optimism. Nu återstår bara för oss att förvalta det på bästa sätt, säger ”Flash”.
Planerna för det är givna. ”Flash” pratade om att bygga på kärnvärdena i klassen, försöka underlätta så att det blir många bilar på startlinjen. Ett samarbete med STCC AB knyts för att Porsche ska bli ett starkt komplement i STCC-eventet.
Sportsligt pratades det om två typer av upplägg. Antingen ett längre race eller två kortare ca. 12 minuters race. Beträffande TV-paket så klargjordes att klassen i dagsläget inte finns placerade i någon kanal. Däremot kommer det att ske en produktion och det är upp till Porsches organisation att knyta avtal med en TV-kanal .


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006