Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Porsche Parade 2006

Nyhetsbild

Välkommen till Göteborg 29 juni - 2 juli, 2006

Porsche Club Sverige har den stora äran att bjuda in dig och din familj till Göteborg för att deltaga i Porsche Parade 2006 .

Planering av aktiviteter och logistiklösningar pågår som bäst och Porsche Club Sverige anstränger sig till det yttersta för att skapa ett spännande program för såväl vuxna som barn.

Vi vill redan nu nämna klubbens 30-årsjubileum och en bilparad nerför Kungsportsavenyn som två av våra aktiviteter. Kungsportavenyn är normalt stängd för trafik, med vissa undantag som Chalmerscortégen och Porscheparaden.

Bild 2

Boende är förlagt till händelsernas centrum; rakt över gatan från Liseberg, Universeum vetenskapscentrum och vårt, vid paraden, nyöppnade Världskulturmuseum.

För dem som önskar ta några dagars extra semester för eller efter paraden, kommer vi att föreslå en resrutt som bjuder på glasblåsning, slott och naturligtvis vacker scenografi längs vägen.

Kom ihåg att regelbundet besöka vår web-sida, där du kan hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna kring Porsche Parade 2006 i Göteborg, Sverige.


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006