Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/eneronor/public_html/porscheannonser.se/nyhet.php on line 15

En porschenyhet


Porsche 911 lyfter!

Nyhetsbild

När Rinspeed är i farten brukar få saker förbli ogjorda, men fallet Porsche 911 är ett undantag. Med tuningföretagets hjälp får senaste generationens 911 ett riktigt lyft!

En enkelt frontläpp under frontspoilern gör stor skillnad.

Fälgarna heter R5/1 och är helt nyutvecklade. De finns i 18 eller 19 tum till Porsche 911.

De enkla sakerna gör ofta störst skillnad. Och tyvärr är de ofta svårast att få till.
Själva problemet är egentligen att veta när det räcker - ungefär som att klippa ut en detalj i en bild. Till en början går det finfint, och till slut blir du nöjd med resultatet, ända tills du frågar dig själv: "Hmm, undrar om det ändå inte går att klippa lite mer noggrant ..."
Helt plötsligt har det gått för långt.
Fenomenet är vanligt bland styling- och tuningföretag. Kanske upplevs det enkla som för enkelt ?

Bild 2

Rinspeed brukar inte kunna hålla skaparlusten i schack, särskilt inte när företaget gör sina unika, galna demobilar. Men deras tillbehör till Porsche 997 är alldeles lagom.

Enkla modifieringar
Där fram behövs inte mer än en lägre frontläpp, anser Rinspeed. Den ger ett starkare, lägre intryck och samtidigt minskas lyftkrafterna. Även bilens sidor och bakspoilern har dragits neråt. På bakluckan sitter en fast monterad vinge, det ger ett utseende snarlikt 996 Turbons. Fälgarna heter R5/1 och finns i antingen 18 eller 19 tums storlek.
Och så kommer vi till dörrarna. Tja, saxdörrar är inget krav för att beställa resten av delarna, men de ger bilen ordentligt med uppmärksamhet - vilket den verkligen förtjänar ...

Källa:Bilsport


Fler Porschenyheter

Nyhet

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006