Artiklar om övriga ämnen


 

Lilla Rökeriet

Lilla Rökeriet hanterar spån och flis av olika träslag för rökning av kött och fisk. Dessutom säljer Lilla Rökeriet rökar av olika slag. Rökskåp för både varmrökning och kallrökning och för ved eller el tillverkade i rostfritt stål.

Rökspån och rökflis av hög kvalitet från de flesta användbara träslag distribueras av Lilla Rökeriet. Grovlekar att välja på är 0-1 mm, 0-2 mm, 2-4 mm och 3-8 mm för att passa alla förekommande rökar och grillar.

Dessutom distribuerar vi och packar flis och spån till de företag som vill ha sitt eget varumärke eller logotype för egen försäljning eller till företagsgåvor.

Lilla Rökeriet säljer rökskåp i flera storlekar och utföranden, alla är helt i 0,8 mm rostfritt stål för bästa hållbarhet och hygien under alla förhållanden. De större rökarna är isolerade för att fungera bäst i vårt klimat. Både elektriska rökskåp och vedeldade rökskåp i olika storlekar håller denna höga kvalitet hos Lilla Rökeriet.

Lilla Rökeriet säljer även tillbehör och utrustning som kan behövas för hantering av produkter vid rökning.

Lilla Rökeriet levererar fraktfritt och minsta beställning är 150 kr. Det finns flera olika betalningsalternativ att välja på i kassan, även delbetalning är möjligt.

Dessutom finns många bra recept för rökning publicerade på webbplatsen, samt mer information.

« Åter till artiklar index

 

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006