Start
Sök annons
Annonsera gratis
VIP-annonsör
Nyheter
Bilhandlare
Bildelar
Service
Inför bilköp
Finansiering
Försäkring
Artiklar
Länkar
Kontakta oss

Artiklar om Porsche och angränsande


 

Volkswagen Golf GTI

Nya Volkswagen Golf GTI är en modell som kommer med höga förväntningar, som den verkar leva upp till med råge på grund av många nyheter som säkert kommer uppskattas av förarna. Denna populära bil är en uppgradering av standardmodellen och är den sjunde generationen med bland annat en starkare motor och sportigare utseende. Antalet hästkrafter är 220 i standardversionen och bilen går från 0-100 km/h på 6,5 sekunder. Man kan också välja till det lite mer avancerade Performance-paketet som bland annat ökar hästkrafterna till 230 och även innebär större bromsar. Bensinförbrukningen i nya Golf GTI har minskat med hela 18 % från föregående modeller och ligger nu på 0,6 liter per mil, vilket gör den till en mycket bensinsnål modell med tanke på hur snabb den faktiskt är.

Golf GTI är en bil som är rolig att köra tack vare att den reagerar snabbt, känns stabil och är mycket allsidig. Den är dessutom bekväm att köra även längre sträckor och perfekt för de som tycker om att köra snabbt. Trots detta är den ändå praktisk och standardutrustningen innehåller bland annat regnsensor, 2-zons klimatanläggning och multikollisionsbroms. Nya Golf GTI är även rymlig och därför perfekt för den som vill äga en sportbil men ändå inte tumma på funktionaliteten.

Utseendet är sportigt och även om inredningen till viss del liknar den i en klassisk Golf, med undantag från bland annat de rutiga framsätena med fack under och den sportiga ratten, så finns det en hel del utvändiga detaljer som är typiska för denna bilmodell. Några exempel på dessa är de mörkröda bakljusen, de dubbla avgasrören, de speciella fälgarna och de röda linjerna framtill.

Priset för nya Golf GTI börjar på 284900 kronor och modellen lanserades i slutet på juni 2013. Den kommer även i en variant som drivs med diesel, Golf GTD.

« Åter till artiklar index

 

Porsche i Midnattssolsrallyt
Foto: Bengt Lundberg, Midnattssolsrallyt 2006

Annonsplats-
förmedling, reklamplats på Porscheannonser

Alspån för rökning

Rök för rökning

Internetradio från Playradio

Hörapparatsbatterier

Energideklaration

Hitta bostad på Abcbostad

AllaAnnonser.se
Begagnade Porsche säljes